top of page

Mijn verborgen kracht

Mijn verborgen Kracht mockup.jpg

Wanneer een 38-jarige vrouw geconfronteerd wordt met de woorden ‘dit ziet er niet best uit’ staat haar leven en dat van haar gezin op zijn kop. De diagnose borstkanker is de start van een transformerende reis op elk niveau. Door de verstoorde relatie met haar ouders besluit ze om deze situatie niet met hen te delen. Het wordt haar steeds duidelijker dat familiepatronen zich lijken te herhalen, totdat er een vrouw opstaat in de moederlijn die het doorbreekt. Zal haar kreet om onvoorwaardelijke liefde onbeantwoord blijven? Het verhaal is een magische reis vol persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Een weg naar heelheid.

456A3836_3.JPG

Over mij

Ilse De Smet (1981) woont samen met haar dochter in Den Haag. Na haar studiebedrijfskunde volgde zij tal van workshops, trainingen en opleidingen om te groeien in bewustzijn. Als coach helpt zij mensen hun verborgen kracht te ontdekken, om zo meer bewust zichzelf te zijn.

Ik laat je jouw verborgen kracht weer zien, zodat je in welke situatie ook kan terugvallen op jouw innerlijk leiderschap en ervaren dat je altijd een keuze hebben. Je ervaart meer veerkracht en positiviteit om dat wat er op jouw pad komt aan te kunnen en zó jouw mooiste leven kan leven.

Hiermee draag ik bij dat meer en meer mensen bewust worden van de impact die zij zelf hebben. Dit doe ik onder andere door mijn verhaal te delen om te laten zien dat iedereen die door een crisis gaat er mooier uit kan komen.

 

About
Recensies

‘Haar verhaal is intens en tegelijkertijd verlichtend. Een reis, waarin zij jou meeneemt in haar proces, gedachtes en gevoelens. Open en eerlijk, vol waardevolle lessen.’

Saskia

In the press
Book Signing
When
20 jan 2022, 19:00 – 23:00
Where
Kurhaus,
Scheveningen
Events
bottom of page