top of page

Over mij

Mijn naam is Ilse De Smet (1981) en ik woon samen met mijn dochter in Den Haag. Na de studie bedrijfskunde heb ik tal van workshops, trainingen en opleidingen gevolgd om te groeien in bewustzijn. Met dit debuut deel ik mijn levenservaring, zodat meer mensen hun verborgen kracht mogen ontdekken, om zo meer bewust zichzelf te zijn.  

Mijn missie is om meer mensen in hun kracht te zetten, zowel tijdens marketingprojecten als in mijn coach sessies. Met dit boek hoop ik zoveel mogelijk mensen te bereiken. Mensen, die wanneer het even tegenzit het heft weer in eigen handen kunnen nemen. Het geeft mij een goed gevoel wanneer ik iemand door een handreiking zelf weer de leiding zie nemen in het leven.

thumbnail_0B75A923-545E-4530-9631-9CBC416ACA0B.jpg
Over mij
coaching2
456A3836_3.JPG

Coaching

Als ervaringsdeskundige en coach breng ik je graag in contact met je eigen kracht, om bewust jezelf te zijn en de regie over je eigen leven te hebben.

 

Ik laat je je verborgen kracht weer zien, zodat je in elke situatie kunt terugvallen op je innerlijk leiderschap en beseft dat je altijd een keuze hebt. Je zult meer veerkracht en positiviteit ervaren om dat wat er op je pad komt aan te kunnen. En om daar zelfs het geschenk in te ontdekken. Om zo jouw mooiste leven te leven!

 

Graag draag ik eraan bij dat steeds meer mensen zich bewust worden van de impact die zij zelf hebben. En daag ik hen uit om dit daadwerkelijk te gaan leven. Dit doe ik onder meer door mijn verhaal te delen. Om te laten zien dat iedereen die door een crisis gaat er sterker en rijker uit kan komen. Ik ontmoet je graag!

bottom of page